Când cei din stradă sunt hrăniți cu lozinci, nu mai ascultă argumente, oricât de adevărate ar fi ele

0
400

protestDupă o vacanță de doi ani, pe bani mulți, nu ai lui, ai românilor, Iohannis a trecut la treabă. A dat buzna la Guvern, a dat buzna la CSM, a dat buzna la proteste, a dat buzna la Avocatul Poporului încercând să își impună punctele de vedere, depășindu-și mult atribuțiile constituționale.

Toate acestea după ce a refuzat să desemneze un premier din partea majorității votată și constituțional constituită, a acceptat prin sms actualul premier și a amânat votarea Proiectului de Buget pentru anul 2016.

După ce a pierdut lamentabil alegerile parlamentare, împreună cu partidele susținute PNL – USR și Cioloș, Iohannis și-a căutat reinventarea pentru a nu pierde puterea. Și până la urmă și-a găsit-o: ”De astăzi, misiunea mea este să restabilesc statul de drept. Voi face tot ce îmi stă în putință pentru a face din România o țară eliberată de corupție! Mă voi bate până în ultima zi a mandatului meu pentru acest lucru!”.

În urmă cu două zile, Iohannis a intrat oficial în campanie electorală și și-a lansat și platforma electorală iar instituțiile de forță sunt alături de el în campanie electorală (vezi dosarul deschis de DNA la adresa miniștrilor care au dat Ordonanța de Urgență)

Ordonanța de Urgență nu este despre grațiere iar Codul Penal a fost modificat la cererea Curții Constituționale. Grațierea este acum la Parlament. Acesta a fost doar un pretext. Pas cu pas Iohannis a ajuns unde și-a dorit: la destabilizarea țării.

Oamenii de lângă Iohannis știu că nu îl pot reinventa pe acest individ lipsit de substanță decât pe un fond de emoție al maselor.

Când cei din stradă sunt hrăniți cu lozinci, nu mai ascultă argumente, oricât de adevărate ar fi ele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.