Campanie de promovare a cățeilor fără stăpân din Adăpostul Breasta, în luna octombrie

0
322

SC Salubritate Craiova SRL derulează în luna octombrie o campanie de promovare a Adăpostului canin Breasta, precum și de educare a proprietarilor de animale de companie. Clienții societății care locuiesc la casă vor primi în această lună, odată cu factura aferentă serviciilor de ridicare a deșeurilor prestate în septembrie, un flyer cu informații referitoare la Adăpostul canin Breasta, pentru persoanele interesate să adopte un câine fără stăpân, dar și recomandări și obligații legale pentru craiovenii care sunt deja proprietari ai unui animal de companie.

Iubitorii de animale sunt un segment important al comunității noastre și considerăm importantă educarea lor, în sensul conștientizării responsabilității pe care o au în creșterea animalelor de companie pe care le dețin și aici este extrem de importantă sterilizarea. Nu în ultimul rând, campania noastră are și scopul de a face cunoscut Adăpostul canin Breasta, condițiile de acces, programul, precum și faptul că oricine dorește să plece acasă cu un cățel din adăpost nu trebuie să plătească nimic, trebuie doar să își dorească să fie un stăpân iubitor și responsabil, a declarat Mihai Butari, director general în cadrul SC Salubritate Craiova SRL.

În prezent, oricine dorește să adopte un câine fără stăpân de la Adăpostul canin Breasta trebuie să vină la adăpost având asupra sa buletinul sau cartea de identitate. Programul este zilnic (luni-vineri, 10.00-14.30, sambătă, duminică și sărbători legale, între 11.00-13.00). După alegerea câinelui dorit, persoana trebuie să facă o cerere prin care își exprimă intenția de adopție a câinelui respectiv. După petrecerea a cel puțin 7 zile lucrătoare în adăpost, câinele devine adoptabil. Întreaga procedură este absolut gratuită, câinele fiind dat spre adopție vaccinat, deparazitat, sterilizat, microcipat și înregistrat în Registrul Electronic al Câinilor cu Stăpân.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.