Camerele din Parcul Romanescu perfect funcționale. Olguța Vasilescu: „Ne pregătim de recepție”

0
322

lia vasilescu camere parcPrimarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, însoțit de cei doi viceprimari, Adrian Cosman, Mihail Genoiu şi de administratorului oraşului, Radu Preda, a efectuat o vizită de lucru la dispeceratul de monitorizare video al Parcului “Nicolae Romanescu”. În Parcul Romanescu, reabilitat printr-un proiect pe fonduri europene în valoare de 10 milione de euro, au fost amplasate 99 de camere de supraveghere.

„Astăzi, s-au făcut probele de funcționare la cele 99 de camere de luat vederi din Parcul Nicolae Romanescu. Acestea acoperă toată suprafața de aproape 100 ha a parcului și sunt monitorizate în regim permanent de Poliția Locală Craiova. Investiția din fonduri europene și de la bugetul local este necesară pentru a preîntâmpina creșterea infracționalității și a evita situații de genul crimei care a avut loc în urmă cu doi ani”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Edilul Craiovei a vorbit și despre stadiul lucrărilor de reabilitare efectuate în Parcul Nicolae Romanescu.

„Ne pregătim de recepția Parcului Romanescu. Încă așteptăm un aviz de la Ministerul Culturii. Cred că s-au făcut deja aproape 5 luni de când așteptăm acest aviz pentru un singur gard. Am trecut de comisia de avizare cu acest gard și s-a hotărât că el va rămâne așa cum a fost proiectat doar că trebuie schimbată culoarea în verde.Din păcate nici până la această dată nu a fost semnat”, a adăugat primarul Craiovei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.