Bogdan Dănescu și „Craiova Culturală” în imagini

463

bogdan danescuAstăzi, 3 iunie 2015, la Casa de Cultură „Traian Demetrescu”, în Galeria Vollard,  a avut loc deschiderea expoziţiei de fotografie „Craiova Culturală” a fotojurnalistului Bogdan Dănescu.

Invitaţi au fost: prefectul judeţului Dolj, Sorin Răducan, viceprimarul Dan Daşoveanu, managerul Teatrului pentru Copii şi Tineret „Colibri”, Adriana Teodorescu, managerul Operei Române Craiova şi preşedintele Asociaţiei „Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021”, Antoniu Zamfir.

Manifestarea a făcut parte din programul activităţilor Casei de Cultură „Traian Demetrescu” dedicate  Zilelor Municipiului Craiova, ediţia a XIX-a, desfăşurate în perioada 1-7 iunie 2015.

Despre Bogdan Dănescu a mai scris și o fac de fiecare dată cu plăcere. Un tip ambițios, talentat, atent la detalii și cu inițiativă. Expoziția lui Bogdan Dănescu poate fi un exemplu și pentru alți artiști, din alte domenii. Fiecare dintre noi putem pune umărul la acest proiect care se numește Craiova Capitală Culturală Europeană în 2021. Felicitări Bogdan Dănescu și la mai multe astfel de evenimente.