Biroul Rutier Craiova a desfășurat o nouă acţiune pe ,,prioritate pietoni”

0
308
politisti martisoareIeri, 23 octombrie a.c.,  efective din cadrul Biroului Rutier Craiova au  organizat o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de neacordarea  priorității de trecere de către conducătorii auto, pietonilor care traversează strada regulamentar pe marcajul pietonal.
 Polițiștii rutieri au aplicat în total 24 de sancţiuni contravenționale, din care  6 pentru neacordare prioritate pietoni şi 18 pentru constatarea unor alte abateri, valoarea sancțiunilor aplicate fiind de 9860 lei . Totodată,  oamenii legii au reținut și 7 permise de conducere .
 Exemplu:  M. Iuliana-Lelia, din comuna Mischii, județul Dolj, a condus un autoturism pe bulevardul Dacia din municipiul Craiova, iar la trecerea pentru pietoni amenajată la intersecția cu strada Nicovalei, în apropierea Peței Gării Craiova, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea regulamentară a străzii, pe marcajul pietonal. Au fost aplicate măsurile legale în conformitate cu OUG 195/2002R.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.