Bilanțul primei zile: 24 de consilii locale constituite, 25 de viceprimari aleși, 20 PSD, 2 PNL, 2 UNPR, 1 ALDE.

0
346

cj doljAstăzi, 23 iunie 2016, a început ultima etapă a alegerilor locale, care au avut loc la data de 05 iunie 2016. În prima zi din această etapă au fost constituite 24 de consilii  locale, inclusiv Consiliul Local al Municipiul Craiova.

Au fost aleși 25 de viceprimari, din care 20 de viceprimari PSD, 2 PNL, 2 UNPR, si unu ALDE.

Din cauza anumitor chestiuni tehnice, au fost amânate 8 ședințe de constituire în localitățile: Dioşti, Coțofenii din Dos, Ghindeni, Scaești, Teasc, Negoi, Rast și Mischii.

Tot astăzi, 23 iunie 2016, a depus jurământul și a început al doilea mandate de primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

După depunerea jurământului, consilierii locali au ales cei doi viceprimari ai municipiului Craiova, Adrian Cosman – PSD și Mihail Genoiu – UNPR.

În această după-amiază au depus jurământul și consilierii județeni, care au votat și președintele Consiliului Județean Dolj, în persoana lui Ion Prioteasa, și cei doi vicepreședinți, Cosmin Vasile și Alina Tănăsescu, ambii PSD.

”A fost prima zi de constituri și considerăm că bilanțul este unul foarte bun. Felicitări doamnei primar Lia Olguța Vasilescu și consilierilor municipali, felicitări domnului Ion Prioteasa și consilierilor județeni! Îi felicit pe toți colegii primari și consilieri locali care azi au depus jurământul. Sunt convins că își vor face datoria față de oamenii care le-au acordat votul de încredere”, a declarat președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda

Biroul de presă al PSD Dolj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.