Bărbat reținut pentru nerespectarea hotărârii judecătorești

0
politie catuseMarți, 11.04.2017, în jurul orei 17:30, am fost sesizați telefonic de C. Mariana,  43 de ani, din Craiova, care a sesizat faptul că fostul soț, C. MARIAN, împotriva căruia Judecătoria Craiova a emis ordin de protecție, se află la ușa locuinței sale pe care o lovește cu piciorul, provocându-i distrugeri.
Polițiștii ajunși la fața locului l-au depistat pe C. MARIAN în fața blocului unde locuiește apelanta,  iar acesta a fost condus la sediul Secției 5 Poliție Craiova.
Polițiștii i-au întocmit celui în cauză dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectare a hotărârii judecătorești și distrugere.
Având în vedere faptul că la sediul secției se aflau în lucru și alte lucrări penale privind pe C. MARIAN, cercetat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni privind aceleași aspecte sesizate, în urma activităților desfășurate, a probatoriului administrat și a consultării cu procurorul de caz, s-a dispus reținerea pe bază de ordonanță pe o perioadă de 24 de ore a persoanei în cauză.
Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Olt, urmând ca astăzi, 12.04.2017, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.