Badea și Călinoiu vor să câștige lupta internă atacând-o pe Olguța Vasilescu. Nici gând de proiecte!

398

badea si calinoiuLa PNL Dolj a început lupta internă pentru desemnarea candidatului la Primăria Craiova. Din partea vechiului PNL în cursă a intrat Pavel Badea. Pedeliștii vopsiți l-au scos la încălzire pe Eugen Călinoiu.

Cei doi contracandidați au înțeles că vor câștiga această competiție atacând-o pe Lia Olguța Vasilescu, primarul în funcție al Craiovei și candidatul PSD.

Nu au venit cu nici un proiect pe care doresc să îl facă pentru Craiova, cu nici o strategie pe termen scurt și lung. Cu absolut nimic! În schimb, așa cum spuneam, critică ceea ce se face. E mai ușor să critici, și eventual să lansezi pe piață tot felul aiureli, decât să construiești.

Nu știu care dintre cei doi va fi până la urmă câștigător, dar în locul lui Eugen Călinoiu aș face cumva ca Vasile Blaga să anunțe că este el candidatul PNL Dolj la Primăria Craiova. Nu de alta, dar la acest capitol Pavel Badea are un avantaj. La data de 18 august 2015, la B1TV, Alina Gorghiu, copreședintele PNL a anunțat că fostul fotbalist va fi candidatul.