Avram Iancu: Voi înota 2860 de kilometri, 60 de zile încontinuu

0
278

avram iancuMuzeul Olteniei – Secţia de Ştiintele Naturii găzduiește sâmbătă, 25.02.2016 , începând cu ora 10,00, o întâlnirea a publicului craiovean cu românul ce a reușit să traverseze înot Canalul Mânecii,  Avram Iancu, din Petroşani!

Dar cine este AVRAM IANCU ?

Din cartea sa de vizită:

-S-a născut in Petroşani în anul 1976. Este căsătorit, are trei fetiţe mici şi lucrează ca bibliotecar în oraşul său.

-Este campion naţional de arte marţiale.

-La a patra încercare a reuşit să traverseze înot Canalul Mânecii (62 km) in 18 ore de înot continuu).

-Intre 20 iunie şi 20 august 2017,  va pune în operă o nouă premieră naţională şi mondială, respectiv parcurgerea înot (fără costum de neopren şi fără labe de înot) a celor 2860 km ai Dunării, de la izvoarele din M.Pădurea Neagră până la vărsarea în M.Neagră.

Veniţi sa-l cunoaşteţi  personal pe acest român erou şi dacă se poate să contribuim şi noi în orice mod la reuşita lui, dedicată exclusiv mândriei de a fi român. Această întâlnire este o ocazie unică ce nu trebuie pierdută de cei ce apreciază performanţa sportivă şi patriotismul dus până la graniţa sacrificiului, a  efortului şi curajului uman. Vă rugăm să confirmati  la telefon sau pe e-mail intenţia dv. de a participa pentru ca organizatorii  să adopte măsurile organizatorice ce se impun.

Organizatori:

–  Secţia de Ştiinţele Naturii a Muzeului Olteniei

(Persoană de Contact: Aurelian Popescu – Tel:0728837862)

–         Asociaţia Veteranmont România (Persoană de contact:Constantin Brânzan – tel:0723122286; e-mail:veteranmont@yahoo.com)

“Voi înota 2860 de kilometri, 60 de zile încontinuu, cu o medie de 50 de kilometri şi 10 ore de efort, zilnic, fără costum de neopren. Voi străbate 10 ţări şi 4 capitale, fluturând drapelul patriei noastre de-a lungul întregului curs al bătrânului fluviu, între 20 iunie 2017 şi 20 august 2017. Şi ideea acestei noi provocări mi-a venit tot în bibliotecă. Am recitit romanul “Pilotul de pe Dunăre” a lui Jules Verne unde am redescoperit o poveste fascinantă”, a spus Avram Iancu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.