Prin proiectul „Îmbunatățirea serviciilor de protecția mediului în zona pescărească Călimănești”, parcul auto al Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat și Alimentare cu Energie Termică din cadrul Primăriei orașului Călimănești a fost completat cu un nou utilaj achiziționat cu fonduri europene. Este vorba de o autospecială de stropit spații verzi și alei pe care DADPPAET Călimănești o va folosi pentru o îngrijire mai bună a spațiilor verzi. 

Contractul de finanțare a proiectului „Îmbunatățirea serviciilor de protecția mediului în zona pescărească Călimănești” a fost semnat de către primarul orașului Călimănești, domnul dr. Florinel Constantinescu, la sfârșitul anului trecut cu Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Finanțarea nerambursabilă este asigurată prin Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime (POPAM) și a fost selectat de Asociația Grupul Local de Pescuit “Lotru-Olt Mijlociu”.

Valoarea totală a proiectului este de 1.123.405,31 lei, iar prin implementarea proiectului, Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat și Alimentare cu Energie Termică din cadrul Primăriei orașului Călimănești și-a propus să-și doteze parcul auto cu trei utilaje noi pentru menținerea curățeniei în zonele publice: autospecială stropit spații verzi și alei, automaturătoare multifuncțională, camionetă cu pick-up basculabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.