Autori de furturi din societăți comerciale şi de biciclete – identificaţi și reţinuți

0
284
bicicletaÎn data de 26.04.2017,  ca urmare a furturilor comise, în noaptea de 14/15.04.2017,  când persoane necunoscute au sustras o umbrelă de terasă de pe terasa unui bar situat pe bulevardul 1 Mai din Craiova,  cauzând un prejudiciu de 600 lei, în urma investigațiilor efectuate de polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova s-a mai stabilit că la comiterea faptei, alături de P. MARIUS, de 30 ani, din Băilești, județul Dolj a mai participat şi  A. COSMIN, de 44 ani, domiciliat în Balş, județul Olt.
Umbrela sustrasă a fost recuperată de polițiști și restituită persoanei vătămate.
De asemenea, în urma cercetărilor efectuate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 s-a mai stabilit și că A.COSMIN, în aceeaşi noapte, a mai sustras două biciclete în valoare de 3.500 lei.
Astfel, polițiști din cadrul Secțiilor  2 și 3 Poliție Craiova au organizat şi executat o acţiune în cadrul căreia a fost prins A.COSMIN, căruia i s-a documentat activitatea infracţională, stabilindu-se că acesta a mai sustras, în data de 19/20.04.2017, alte două biciclete, fapte comise de această dată în cartierul Valea Roșie.
Faţă de suspect a fost continuată urmărirea penală pentru săvârşirea a 4 infracţiuni de furt calificat şi a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 ore.
Persoana în cauză a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Dolj, urmând ca în data de 27.04.2017 să se facă propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă către Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.