Autori de furturi din locuințe- identificați de polițiștii doljeni

500
politie catuseÎn data de 07.06.2017,  polițiștii Secției nr. 9 Poliție Rurală Cetate au fost sesizați de C. Ionică, din comuna doljeană Cetate, cu privire la faptul că în noaptea de 05/06.06.2017, persoane necunoscute, au pătruns într-o anexă gospodărească de unde i-au sustras mai multe produse alimentare, producând un prejudiciu în valoare de 500 lei.
În baza verificărilor și informațiilor obținute de către lucrătorii secției, au fost identificați autorii în persoanele numiților B. DANIEL, 27 de ani, C. MIRCEA, 31 de ani și G. VALENTIN, 23 de ani, toți din aceeași localitate.
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în aceeași noapte cei trei au pătruns și în curtea unei alte femei, din comuna Cetate, de unde au sustras un număr de 12 păsări și un sac cu făină, producând un prejudiciu în valoare de 420 lei.
Totodată s-a documentat activitatea infracțională a lui B. DANIEL, C. MIRCEA și I. Marius, acesta din urmă în vârstă de 19 ani, toți 3 din localitatea Cetate, care în perioada 01.02-13.04.2017, au pătruns și în locuința persoanei vătămate D. Lucian, din aceeasi localitate, de unde au sustras mai multe bunuri în valoare de 980 lei, prejudiciul cauzat fiind partial recuperat.
Pe numele persoanelor în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infractiunilor de furt calificat, iar cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, urmând ca la definitivarea acestora să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet.