Autocamion încărcat cu azotat de amoniu răsturnat la intrarea în Craiova

483
politie 2Miercuri, 29.03.2017, în jurul orelor 17:30, în municipiul Craiova, la intersectia Căii Severinului cu DN65F (Centura de Nord), un autocamion apartinand unei societati comerciale din Băilesti, care se deplasa  spre Craiova, în urma manevrelor efectuate în sensul giratoriu,  din cauza neasigurării corespunzătoare a mărfurilor transportate, s-a răsturnat pe acostamentul drumului.
     În urma producerii acestui eveniment rutier nu au rezultat victime, doar pagube materiale, iar șoferul autocamionului , un bărbat de 49 de ani, din Băilești, judetul Dolj, nu a suferit leziuni traumatice.
      Traficul rutier nu a fost blocat întrucât cantitatea de 38,5 tone de mărfuri transportată, constând saci care conțineau îngrășăminte pe bază de azotat de amoniu, s-a răsturnat pe acostamentul drumului, nu pe partea carosabilă.
       La fața locului s-au prezentat atât echipaje din cadrul I.S.U. Dolj, cât și  un echipaj de polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova care în urma cercetărilor efectuate l-au sanctionat contraventional pe soferul autocamionului cu suma de 870 de lei pentru neasigurarea corespunzătoare a mărfurilor transportate, care nu au fost așezate și fixate corespunzător.