Au început înscrierile pentru locurile de vânzare a pepenilor

0
221

pepene_verde_sau_lubenitaSC PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA SRL îi aşteaptă pe comercianţii de lubeniţe să depună până pe data de 15 iunie cererile pentru comercializarea pepenilor verzi şi galbeni în pieţele din municipiu.

Deşi vara abia a început, primii doi comercianţi de lubeniţe au depus deja cereri pentru locuri de vânzare în Piaţa Valea Roşie şi mulţi alţii s-au arătat interesaţi să vină în toate pieţele din Craiova pentru a-şi desface produsele. Ca să poată organiza sectoarele de desfacere a pepenilor verzi şi galbeni în pieţele pe care le administrează, SC PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA SRL îi invită pe producătorii de pepeni să se grăbească cu depunerea cererilor pentru obţinerea locurilor de comercializare.

Pentru a avea o situaţie cât mai clară a numărului de locuri pentru vânzarea lubeniţelor de care este nevoie în fiecare piaţă., îi rugăm pe comercianţii de pepeni verzi şi galbeni să depună, până pe 15 iunie, cererile pentru obţinerea locurilor de vânzare în pieţele din Craiova. Totodată, le solicităm şi primarilor din judeţ, în special din zonele consacrate în producerea pepenilor verzi şi galbeni, să le amintească producătorilor agricoli să depună în următoarele două săptămâni cererile pentru a-şi comercializa produsele în pieţele din Craiova”, a declarat Alin MĂRĂCINE, administrator/director general al SC PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA SRL.

Cererea pentru comercializarea lubeniţelor, împreună cu celelalte documente – copie de pe atestatul de producător/carnetul de producător, aflat în termen de valabilitate, în care să existe menţiunea că persoana cultivă pepeni verzi/galbeni, precum şi o copie de pe actul de identitate al celui care vine la piaţă să comercializeze produsele agricole – se depune direct la administratorul pieţei în care comerciantul doreşte să primească un loc de vânzare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.