Atenție șoferi! „Dansul ocupă strada” în cartierele 1 Mai și Craiovița Nouă!

380

dansul-ocupa-stradaÎn perioada 18-19 iulie 2015, se vor institui unele restricţii temporare de circulaţie rutieră, după cum urmează:

  • În data de 18 iulie 2015, în intervalul orar 1930 – 2300, se va închide circulaţia rutieră în cart.1Mai – str.Dr.Nicolae Păulescu între intersecţiile cu str. Dr.Nicolae Ionescu Sisesti şi cu str. Dr.M.Cănciulescu;
  • În data de 19 iulie 2015, în intervalul orar 1930 – 2300, se va închide circulaţia rutieră în cart.Craioviţa Nouă – str.Elena Farago, pe tronsonul pe care se află Şcoala gimnazială Elena Farago şi Grădiniţa Piticot, între intersecţiile cu Bd.Olteniei şi cu str.Elena Farago.

Restricţia temporară de circulaţie rutieră se impune în vederea desfăşurării manifestărilor din cadrul proiectului „Dansul ocupă strada”, organizat de Asociaţia Craiova 2021 Capitală Europeană a Culturii în municipiul Craiova.

Rugăm conducătorii auto să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite şi ne cerem scuze rezidenţilor pentru neplăcerile temporare cauzate de aceste restricţii.

Mulţumim pentru înţelegere!

Biroul de presă

Primăria Municipiului Craiova