ATENȚIE! Lucrări privind sistematizarea circulației în municipiul Craiova

362

stopPrimăria Municipiului Craiova anunţă că începând cu data de 27.03.2015 se va racorda la Sistemul de funcţionare corelată a semafoarelor instalaţia de semaforizare existentă la intersecţia str. Calea Severinului cu str. Tufănele (zona S.I.F. Oltenia), parte componentă a proiectului “Modernizarea infrastructurii de transport în comun pentru fluidizarea traficului forţei de muncă între cele două platforme industriale ale Polului de creştere Craiova”, proiect finanţat prin  P.O.R, Axa Prioritară 1.

De asemenea, începând cu această dată se vor monta dispozitive separatoare de sensuri pe Calea Bucureşti în intersecţia cu str. A.I. Cuza, care vor permite doar efectuarea virajului la stânga pentru vehiculele care se deplasează pe Calea Bucureşti, pe relaţia Facultatea de Mecanică → str. A.I. Cuza.

Solicităm conducătorilor auto care tranzitează intersecţiile respective să circule cu atenţie conformându-se semnalizării rutiere şi reglementărilor de dirijare a traficului instituite prin funcţionarea semafoarelor.

Biroul de presă,

Primăria Municipiului Craiova