APIA Dolj va participa va participa, în perioada 25 – 29 octombrie 2017, la cea de-a XXII-a ediție a Târgului internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei

0
352

apia1Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că va participa, în perioada 25 – 29 octombrie 2017, la cea de-a XXII-a ediție a Târgului internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei – INDAGRA 2017 (platforma 12, Stand 12).

Agenţia va prezenta celor interesați materiale de informare cu privire la schemele/măsurile de plată pe care le gestionează din fonduri europene şi respectiv de la bugetul naţional.

Totodată, menționăm că joi, 26 octombrie 2017, APIA va susține prezentarea Plățile pe suprafață din măsurile 8.1 și 15.1 din PNDR” în cadrul conferinței organizate de Autoritatea de Management PNDR. Evenimentul se va desfăşura în sala Eminescu, începând cu ora 10:30.

Târgului internaţional INDAGRA este cel mai mare și important eveniment agricol din România fiind organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.