Anchetele lui Mititelu de la siguranță la probabilitate

597

mititeluDupă ce mai dă câte o tură pe la DNA-Serviciul Teritorial Craiova, unde denunță verzi și uscate, Adrian Mititelu postează pe site-ul ediție.ro niște tentative de anchete, prin  care chipurile demască nu știu ce mafie din administrația locală, care face eforturi susținute să fraudeze banul public și să îl cheltuiască în fotbalul craiovean, că în altă parte nu ar avea unde.

Joi Tribunalul Brașov a decis să îi fie ridicate lui Adrian Mititelu și ultimele trei mașini, semn că lațul se strânge. Duminică, Adrian Mititelu publică în editie.ro o așa zisă anchetă, cu acuzații aruncate la gramadă, vorbe pline de venin și atât.

Pentru prima dată însă Adrian Mititelu încearcă să își lase loc de întors în cazul în care va fi chemat în judecată și nu mai atacă frontal:

”Rotaru a finanţat acest club cu bani proveniţi iniţial din tranzacţiile ilegale cu banii statului de la ANRP, ulterior mult lăudatul proiect de către media aservită a continuat cu bani proveniţi din diversele lucrări publice efectuate pe raza municipiului Craiova şi a judeţului Dolj. Lucrări publice „câştigate” de firmele stabilite în spatele uşilor închise de Rotaru în cârdăşie cel mai probabil cu Lia Olguţa Vasilescu, liderul politic şi spiritual al judeţului Dolj, Capo di tuti capi, bineînţeles în complicitate şi cu alte persoane decidente formal”.

Deodată, de la certitudine Adrian Mititelu trece la probabilități. Adică Rotaru face și desface în Craiova, și ”probabil în cârdășie” cu Lia Olguța Vasilescu. Să fim serioși. Dacă Adrian Mititelu ar fi sigur pe acuzațiile pe care le face ar tuna și ar fulgera. Ar da numele tuturor persoanelor implicate, nu ar veni cu chestii de genul ”în complicitate şi cu alte persoane decidente formal”. Că nu are nici o dovadă care să susțină ceea ce afirmă o recunoaște chiar el, dar crezând că cititori sunt proști continuă cu minciunile:

”editie.ro deţine informaţii şi mai ample cu privire la ce s-a întâmplat în Craiova în ultimii doi ani, dar din dorinţa de a nu afecta munca procurorilor, deocamdată amânăm publicarea unora dintre informaţiile veridice pe care le deţinem”.

Probabil aceste așa zise anchete vor fi ultimele cântece de ”lebădoi” ale unui personaj care a făcut foarte mult rău fotbalului craiovean și sportului în general și nu numai. Deja nimeni nu mai crede spusele lui Adrian Mititelu și, în curând, nici cel mai frenetic suporter al lui nu își va mai aminti cine a fost.