Amenzi de peste 70.500 lei aplicate de polițiștii rutieri

0
223
politia-rutieraIeri, 28 februarie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene și Biroului Rutier Craiova, precum și polițiștii din cadrul formațiunilor de poliție rutieră au actionat pentru prevenirea și combaterea accidentelor de circulație, totodată urmărindu-se și verificarea în trafic a stării tehnice a autovehiculelor.
Polițiștii rutieri din municipiul Craiova au acționat pe linia prevenirii accidentelor de circulaţie ce pot avea cauză semnalizarea necorespunzătoare, atât permanentă cât şi provizorie pe principalele artere rutiere din municipiu.
Ca urmare a abaterilor constatate polițiștii rutieri au aplicat 200 sancțiuni contravenționale de peste 70500 lei, dintre acestea 53 sancțiuni au fost aplicate pentru defecțiuni tehnice, 4 pentru nesemnalizarea corespunzătoare a lucrărilor.
De asemenea, polițiștii au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 11 permise de conducere, iar 17 certificate de înmatriculare au fost restrase (pentru defectiuni tehnice 17).
În cadrul activităților desfășurate, polițiștii rutieri din cadrul Biroului Rutieri Craiova au sancționat o societate comercială din Craiova, care a efectuat lucrări de aducere la cotă a gurilor de scurgere a apelor pluviale instituind restricţii de circulaţie fără acordul Biroului Rutier și nesemnalizarea corespunzătoare a restrictiilor de circulație impuse și a lucrărilor executate în zona drumului public. Aceste lucrări au fost efectuate pe străzile Mircea Vodă, Jiețului și Ștefan cel Mare din municipiul Craiova. Amenzile aplicate de polițiștii rutieri societății comerciale sunt de 14.500 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.