Ambasada SUA în România îl face mincinos pe Mircea Geoană. Senatorul s-a sucit ca la Ploiești

475

Senatorul Mircea Geoană, după întâlnirea avută cu  Adjunctul secretarului de stat American pentru Europa si Eurasia, Victoria Nuland, a afirmat că a obținut aprobarea acesteia pentru schimbarea Guvernului Ponta.

Conform declarației lui Geoană, Victoria Nuland a dorit un singur lucru: ”Doamna Nuland mi-a spus un singur lucru: este treaba dumneavoastră, am încredere în dumneavoastră o singură chestiune: să o rezolvați rapid!”.

La o zi distanță de această declarative a lui Mircea Geoană, ambasada Statelor Unite ale Americii la București a emis o dezminţire în acest sens:

„Adjunctul secretarului de stat pentru Europa si Eurasia, Victoria Nuland, nu a facut niciun fel de comentariu referitor la preferinta pentru o anumita conducere politica in Romania. Aceasta este o chestiune care priveste exclusiv poporul roman”.

Mai pe românește, americanii îl fac mincinos pe Mircea Geoană, cel care dorește să facă noul PSD, cu vechi pesediști. Nici nu a prezentat proiectul mult trâmbițat și deja a primit o lovitură de la prietenii americani.

Văzând că americanii i-au dat peste mână, Mircea Geoană a emis un drept la replica în care jură că nu a zis cum a zis, și că declarația lui este ăn accord cu ce spun partenerii americani: ” Punctul de vedere al ambasadei SUA este în acord cu declarațiile mele de ieri. Eu i-am prezentat Victoriei Nuland o posibilă evoluție a scenei politice din România, pentru că este absolut firesc ca principalii noștri parteneri să fie informați de la sursă.

Discuții cu privire la aceste schimbări pe scena politică românescă se află deja în spațiul public. Lucru acesta nu înseamnă că oficialii americani au exprimat o preferință pentru o anumită conducere politică în România. Aceasta este o alegere care privește exclusiv poporul român și Parlamentul național”.

Oare ce va mai urma!?