Alexandra Presură: ”Proiectele PSD sunt pentru îmbunătățirea nivelului de trai al românilor, pentru siguranța lor”

431

Are 36 de ani, este de profesie economist și este desemnată de PSD Dolj pe locul întâi pe lista pentru Camera Deputaților, la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

Aflată la al doilea mandat de deputat, Alexandra Presură este un politician cu experiență. În urmă cu 12 ani a devenit membru PSD pentru că știa că și prin implicare politică poate schimba lucrurile în jurul său, îi poate ajuta pe oameni. Implicată în campania electorală pentru alegerile parlamentare, o campanie atipică, total diferită de cea din 2016, candidata își dorește ca mesajul PSD să ajungă la oameni:

”Traversăm o perioadă extrem de grea, pandemia de Covid-19 ne-a afectat pe toți. În cele câteva săptămâni de campanie ne dorim ca mesajul nostru să ajungă la cetățeni, să îi asigurăm de sprijinul nostru și să le garantăm faptul că toate proiectele viitoare sunt pentru îmbunătățirea nivelului de trai al românilor, pentru siguranța lor”.

Programul de Guvernare al PSD pentru 2021-2024 este axat pe cetățeni. 80% din acest program vizează siguranța locurilor de muncă. Există programe pentru stimularea angajării șomerilor, programe pentru acordarea de vouchere pentru reconversie profesională, creșterea salariului minim și a veniturilor românilor, accesul echitabil la educație, programe pentru susținerea agriculturii.

”Specialiștii PSD au conturat deja strategii pentru combaterea pandemiei Covid-19; programe de sănătate pentru acces sigur și echitabil la servicii de sănătate pentru toți cetățenii, program de guvernare în domeniul economic și fiscalitate, pentru că PSD a dovedit că știe să guverneze”.

 

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
– CUI Mandatar Financiar: 11200020