Alexandra Presură, președintele TSD Dolj, propusă pe lista PSD la alegerile parlamentare

0
482

Claudiu (Copy)Președintele PSD Dolj, Claudiu Manda, a declarat în cadrul Conferinței de Deschidere a Școlii Politice a Ligii Tinerelor Social – Democrate că președintele TSD Dolj, Alexandra Presură este propusă pentru a candida din partea PSD la alegerile parlamentare.

„Noi la Dolj am susținut mereu femeile în politică și în administrația publică. Am demonstrat acest lucru atunci când am reușit împreună să punem la masa Consiliului Județean Dolj 11 femei.  Președintele Organizației de Femei a PSD Dolj, Lavinia Craioveanu a fost prima pe lista noastră și acest lucru ne-a adus beneficii. Eu am plecat din rândul tinerilor social-democrați și atunci când eram președinte TSD ceream locuri eligibile pe liste de candidați pentru că știam că lucrez cu tineri capabili, pregătiți și pot să vă spun că de fiecare dată când am promovat tinerii aceștia nu m-au dezamăgit.

De fiecare dată când aceștia au ajuns în administrație au demostrat că merită să fie acolo și au fost deschizători de drumuri. Dintre cei cu care am plecat la drum acum 10 ani la tineret mulți sunt acum vicepreședinți la seniori. Suntem o echipă unită și acest lucru este demostrat și de rezultatele obținute ce ne clasează în primele organizații din țară. Avem în organizație femei puternice, bine pregătite.

Toate femeile pe care le-am promovat acum la nivelul Consiliului Județean și care vor fi promovate în Parlament sunt femei și fete care au demonstrat că merită să fie acolo. Pot spune că am fost norocoși să avem în organizație femei pregătite, sau am știut cum să le motivăm și să le susținem”, a declarat Claudiu Manda, președintele PSD Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.