Alexandra Presură, președinte TSD Dolj: Ne dorim un guvern care să promoveze proiectele pentru tineri

0
290

tsd5Președintele TSD Dolj, Alexandra Presură, împreună cu o delegație formată din tineri social-democrați, a participat în acest sfârșit de săptămână la Conferințele Regionale de la Arad și Oradea.

Temele de discuție au vizat pregătirea campaniei electorale din toamna acestui an, atragerea tinerilor și promovarea acestora în mediul politic, pregătirea strategilor de dezvoltare pentru perioada următoare dar și o ananliză concretă a proiectelor ce îi vizează pe tinerii români dezvoltate în ultima perioadă.

PSD Dolj a fost considerat un exemplu de bună practică pentru rezultatele obținute la alegerile locale din luna iunie a acestui an. Alexandra Presură menționând că acum TSD se pregătește pentru campania electorală din toamna acestui an. „Mă bucur să văd atât de mulți tineri care vin spre PSD, care sunt atrași de politică pentru că au înțeles că doar implicându-se pot schimba ceva, pot realiza ceva pentru ei și generația pe care o reprezintă. TSD Dolj este o echipă activă și ne propunem să venim în sprijinul tinerilor, să îi susținem în realizarea proiectelor sociale pe care și le propun.

Acum ne pregătim deja pentru următoarea campanie electorală pentru că vrem să avem un guvern care să îi sprijine pe tineri, care să promoveze proiecte în interesul lor și să spunem stop guvernului tehnocrat care a pierdut 30 de milioane de euro, bani destinațiprogramelor din cadrul Garanției Europene pentru tineri. Stă în puterea noastră să ne implicăm și să schimbăm sistemul pentru a ne putea dezvolta și a reuși implementarea unor proiecte menite să reducă numărul tinerilor șomeri, să îi pregătească pe tinerii proaspăt ieșiți de pe băncile școlilor, să le fie oferite oportunități pentru un viitor decent”, a declarat președintele TSD Dolj, Alexandra Presură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.