Alexandra Presură: Îmi doresc o Românie sigură și sănătoasă!

439

ALEXANDRA PRESURĂ: PSD Dolj sprijină și încurajează tânăra generație. Acest lucru se reflectă și în lista candidaților PSD Dolj la Camera Deputaților unde pe locurile eligibile au fost nominalizați tineri cu perspectivă, viziune politică, implicare, dorință de muncă și inițiativă politică.

Campania electorală pentru alegerea membrilor Parlamentului României de anul acesta va fi cu certitudine una atipică. Sănătatea românilor trebuie să fie prioritară și de aceea ne dorim ca măsurile viitoare să fie concentrate pe acest aspect.

Cred că acum, mai mult ca niciodată, este momentul să arătăm că românii merită mai mult, merită să fie respectați, merită să fie protejați, merită să aibă #siguranța unui trai mai bun.

În calitate de deputat social democrat, împreună cu colegii parlamentari PSD, mi-am focalizat activitatea pe îmbunătățirea programelor care sprijină tinerii și pe proiecte legislative care să asigure un trai mai bun pentru toți românii. Am acordat atenție mediului de afaceri prin programe de sprijinire a antreprenorilor, un exemplu în acest sens fiind programul Start-Up Nation, unul dintre cele mai ambițioase proiecte de sprijinire a tinerilor întreprinzători.

Am inițiat și vom continua să propunem, și în următorii patru ani, proiecte care să asigure venituri decente pentru toți cetățenii acestei țări, indiferent de categoria socială, pentru ca tinerii noștri să aibă un loc de muncă și să poată rămâne aici, acasă, pentru ca părinții și bunicii noștri să aibă o bătrânețe fără griji, un trai decent.

Îmi doresc să le arătăm românilor că pot trăi într-o societate în care echilibrul, unitatea și stabilitatea să fie o realitate.

Îmi doresc o Românie sigură și sănătoasă!

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
– CUI Mandatar Financiar: 11200020