Aladin Georgescu, presedinte CJ Mehedinti: Noi oportunitati de finantare cu fonduri europene a investitiilor din Mehedinti

0
121
Astăzi, la sediul Consiliului Județean Mehedinți, am avut o întâlnire de lucru cu o delegație a Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia condusă de noul director general, domnul Cătălin Catană, în contextul elaborării Programului Operațional Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027.

La întâlnire au participat domnul primar al municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, domnul Ioan Giura, de la Strehaia, domnul Alexandru Mijaiche de la Vânju Mare și domnul viceprimar din Baia de Aramă, Mirel Buncianu, cărora le-au fost prezentate oportunitățile de finanțare pentru exercițiul bugetar viitor și abordarea dezvoltării urbane la nivelul Programului.

Întâlnirea s-a desfășurat sub forma unei consultări și dezbateri fiind luate în calcul și nevoile din teritoriu pentru perioada următoare.

Avem stabilite obiective pentru exercițiul financiar viitor și vom profita de toate oportunitățile pentru a obține fonduri europene pentru finanțarea lor!

Le mulțumesc reprezentanților ADR Sud-Vest Oltenia și domnului director general, Cătălin Catană, pentru sprijinul acordat Consiliului Județean Mehedinți și celorlalte UAT-uri din județ în demersul de atragere a fondurilor europene pentru noi investiții!

Aladin Georgescu

presedinte CJ Mehedinti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.