Adelina Pastor, medaliată cu bronz la mondialele de sală din Portland!

0
256

pastorAtleta legitimată la clubul nostru a făcut parte din delegația României la Campionatul Mondial de Sală ce a avut loc în perioada 17-20 martie în Portland (USA). Adelina Pastor a fost selectată pentru a concura în echipa de ștafetă feminină de 4×400 metri, formație cu care a cucerit recent și titlul balcanic.

Sportiva noastră, alături de Mirela Lavric, Andrea Miklos și Bianca Razor, a urcat pe podiumul mondial, după ce tricolorele au încheiat cursa de ștafetă pe locul trei, cu timpul de 3 minute, 31 de secunde și 51 de sutimi, la scurtă distanță de ocupanta poziției secunde, Polonia, care a trecut linia de sosire cu timpul de 3 minute, 31 de secunde și 15 sutimi.

România a mai fost devansată în clasament și de către reprezentativa țării gazdă, Statele Unite ale Americii, care a devenit campioană mondială terminând întrecerea la o diferență considerabilă de adversarele sale (3 minute, 26 de secunde și 38 de sutimi). „Sunt foarte fericită de acest rezultat, deși eu nu mă așteptam să luăm o medalie. Federația Română de Atletism a crezut în noi și iată că am reușit.”, a declarat Adelina Pastor pentru IAAF, imediat după încheierea cursei.

Andrei Sandru a cucerit două medalii de argint la naționalele de J3

Tot la secția de atletism, unul dintre juniorii clubului nostru a avut o evoluție notabilă la Campionatul Național de Sală rezervat juniorilor 3, desfășurat în weekend la Bacău. Andrei Sandru a reușit să urce de două ori pe podiumul național, în probele de 400 și 800 de metri. La finalul ambelor curse, sportivul s-a clasat pe locul secund, cucerind astfel două distincții de argint la competiția națională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.