Acuzații grave la Măceșu de Sus: Viceprimarul liberal a sustras listele de susținători ale candidatului PSD

0
559
sursa foto: Facebook
sursa foto: Facebook
sursa foto: Facebook

Dan Păloiu, pe contul de Facebook, anunță că la Măceșu de Sus nici nu a început campania electorală și s-a lăsat cu plângeri la poliție, BEJ și e posibil să se pună și de un dosar penal:

”Amenintare, santaj si fudulii de porc la Macesu de Sus. Pe primarul Bece de la Macesu de Sus il cunoastem de cand CAP-ul din localitate era fruntas in intrecerea socialista cand probabil cele 100 de oi si cele 100 capre mancau din ce in ce mai putin si dadeau din ce in ce mai mult lapte.

Si cum de la CAP la Primarie sunt 1700 metri a decis sa se mute cu tot cu metehne. Si s-a mutat. Oamenii l-au ales primar pentru ca aveau nevoie sa faca cateva injectii la gaini si sa transforme un vier intr-un rotofei porc de Craciun. Si a ramas primar pana in ziua de azi dar nu a mai facut nici injectii si nici nu a mai taiat fuduliile porcului pentru ca i-a pus pe altii. El doar le-a mancat. Ieri, l-a calcat Politia.

Si nu pentru ca nu mai stie cate fudulii de porc a mancat ci pentru ca a fost acuzat de candidatul PSD, Adrian Segarceanu, l-a convins pe viceprimarul Ciprian Marian Nicu sa intre in camera pe care o pusese la dispozitia BEC-ului local si au sustras listele cu sustinatori, apoi au inceput sa-i ameninte pe acestia cum ca ar sustine si alti candidati.

S-a facut reclamatie la BEJ si o sa vedem. Pentru prima data in viata mea, la Macesu de Sus o sa fac campanie alaturi de PSD. Si nu o sa ma las pana Bece nu va pleca din primarie. Bece, du-te acasa, sta-ti-ar fuduliile in gat!”.

Tot pe Facebook lansează acuzațiile și candidatul PSD de la Măceșu de Sus, Adrian Segărceanu:

”INCREDIBIL CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN PRIMĂRIA MĂCEȘU DE SUS!!!!!!!!!!!!
Ieri, 26 aprilie 2016, la ora 9,00, înaintea ședinței de Consiliul Local, viceprimarul Nicu Ciprian Marian, membru PNL, deținea deja listele de susținători din dosarele de candidaturi care fuseseră depuse de PSD și PER la Circumscripția Măceșu de Sus, trăgând la răspundere cetățenii de ce sunt trecuți pe alte liste decât ale PNL-ului. Listele se aflau în biroul Circumscripției Electorale Nr. 70 Măceșu de Sus și au fost sustrase de către viceprimarul mai sus menționat la îndemnul primarului Bece Gheorghe, cu scopul de a amenința și a constrânge susținătorii PSD aflați pe liste de a vota cu PNL-ul”.

La Măceșu de Sus e ca în junglă. Bece este boier pe moșie, și nu face el ilegalitățile, îi pune pe alții. Ce o fi avut în cap viceprimarul Ciprian Marian Nicu, nu știu, pentru că acesta este un caz penal. Și nici nu a început campania electorală!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.