Acțiunile polițiștilor rutieri continuă

0
270
În data de 28.06.2016,  efectivele Biroului Rutier Craiova au organizat şi executat o acţiune, în municipiul Craiova, pe linia prevenirii accidentelor rutiere generate de neacordarea priorităţii de trecere pietonilor care traversează neregulamentar strada.
Polițiștii rutieri au acționat în zonele în care au fost înregistrate evenimente rutiere soldate cu victime, astfel că 63 sancțiuni au fost constatate, valorea acestora depășind 7800 lei. Din totalul amenzilor, 19 au fost pentru neacordarea priorităţii pietonilor, tot atâtea permise de conducere fiind reținute în vederea suspendării.
În cadrul acțiunii polițiștii au depistat un craiovean de 42 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe B-dul. 1 Mai, iar la trecerea semnalizată corespunzător nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii pe marcajul pietonal. Craioveanul a fost sancționat conform OUG195/2002 R și ca măsură complementară i s-a reținut permisul de conducere pe o perioadă de 30 zile.
De asemenea, efectivele Biroului Rutier, în zilele de 27-28.06.2016, au acţionat pentru prevenirea accidentelor de circulaţie generate de nerespectarea regulilor de circulaţie referitoare la trecerea la nivel cu calea ferată. Astfel, au fost constatate și aplicate 113 sancţiuni de peste 11.200 lei, dintre acestea 59 amenzi fiind aplicate pentru nerespectarea regulilor de circulație în zona căii ferate. Polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării 4 permise de conducere, iar 4 certificate au fost retrase.
În cadrul acțiunii a fost depistat C.DOREL, 37 de ani, din Işalniţa, Dolj a condus un autoturism, pe strada Mihai Viteazul din comuna Işalniţa,și nu a respectat semnificaţia indicatorului –Oprire- amplasat la trecerea la nivel cu calea ferată fără bariere. Bărbatul de 37 de ani a fost sancţionat conform OUG 195/2002R şi ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere pe o perioadă de 30 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.