Acțiunile polițiștilor doljeni pe drumurile publice

0
277
etilotestÎn data de 24.08.2016, efective de poliție din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, Biroului Rutier Craiova și formațiunilor rutiere din cadrul Polițiilor Calafat, Băilești, Filiași și Segarcea au organizat o acţiune în scopul prevenirii şi combaterii indisciplinei manifestată de pietoni în traversarea străzii sau utilizării drumului public, precum și abaterile comise de către bicicliști și conducători de vehicule cu tracțiune animală. De asemenea, polițiștii rutieri au urmărit și prevenirea evenimentelor rutiere cauzate de nerespectarea de către conducătorii auto a regimului legal de viteză.
Ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 209 sancțiuni contravenționale de peste 25.000 lei, dintre acestea 38 amenzi au fost aplicate de polițiști pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 55 sancțiuni au fost aplicate pietonilor, alte 22 amenzi unor bicicliști care au încălcat prevederile legale, iar 12 abateri au fost comise de conducătorii unor vehicule cu tracțiune animală.
De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce 4 permise de conducere, iar 3 certificate de înmatriculare au fost retrase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.