Accident pe DN 6, la Carcea

439
accident carceaÎn această dimineață, în jurul orei 06.45,  pe D.N. 6, în localitatea Cârcea, C. ION, 53 de ani, din comuna Dioşti, a condus un autoturism, dinspre  Leu spre Craiova, nu a pastrat o distanta corespunzatoareîn mers fata de un autoturism, condus în faţa sa de C. DOREL, 43 de ani, din comuna Leu, pe care l-a lovit și l-a proiectat într-un vehicul cu tractiune animala, nesemnalizat  corespunzator.
Căruța  condusă de O. MIRCEA, 65 de ani, din comuna Cîrcea, care a pătruns în D.N. 6,  iesind de pe strada Pescarului, fara a respecta  semnificatia indicatorului Oprire.
In urma impactului, primul autoturism a fost proiectat pe contrasens unde a lovit un alt autoturism, condus din sens opus de T. COSTIN, 46 de ani, din Craiova.
În urma accidentului a rezultat rănirea ușoara a lui O. MIRCEA si a lui C. ION. Conducatorii auto au fost testati alcoolscop rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat iar conducatorul vehiculului cu tractiune animala O. MIRCEA a fost testat cu aparatul alcoolscop rezultatul fiind 0,49 mg/alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sange în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cond auto purtau centurile de siguranţă, în auto nu au  fost depistate detectoare radar, iar accidental nu s-a produs din cauza factorului drum.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.