Accident la Cerăt cu o persoană decedată și alte trei ajunse la spital

389

accident ceratAseară, în jurul orei 21.00, pe DJ 561, km. 26+600, în localitatea Cerăt, s-a produs un accident rutier în urma căruia o persoană a decedat iar alte trei persoane au ajuns ajuns la spitat pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din primele cercetări ale poliţiştilor rutieri s-a stabilit faptul că B. O. ABDERRAHMAN, 45 de ani, cetăţean italian, a condus un autoturism pe DJ 561, către comuna Goicea, şi din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum,respectiv carosabil umed, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a lovit un cap de pod de pe marginea drumului, apoi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

 În urma accidentului, B. SORINELA, 32 de ani, din comuna Goicea a decedat, iar B. O. S., 5 ani, cetăţean italian, B. D., 16 ani, din comuna Goicea, toţi pasageri ai autoturismului precum şi conducătorul auto au suferit răni uţoare.

Victimele au fost transportate la UPU Craiova în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul care nu a indicat prezenţa alcoolului şi i s-au prelevat probe biologice de sânge. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.