Accident cu șapte victime la Radovan, dintre care una decedată

473
accident radovanAseară, în jurul orei 18:00, pe D.N. 56, în afara localităţii Radovan, dinspre Calafat către Craiova, în timp ce C.SORIN, 41 de ani, din comuna Vârvoru de Jos, Dolj în timp ce conducea un autoturism nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul condus de I.CRISTIAN, 52 ani, din Craiova care intrase în coliziune cu un vehicul cu tracţiune animală, condus în aceeaşi direcţie de mers de P.NICOLAE, 36 ani, din comuna Roşiile, Vâlcea, şi a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din sens opus de B.LAURENŢIU, 47 de ani, din Craiova.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a lui B.LAURENŢIU, P.DUMITRU, 79 ani, T.FLORIN, 55 ani, M.OLIMPIA, 47 ani, P.MARIA, 69 ani, D.LIDIA, 35 ani și F.MARIA, 66 ani, toţi din Băileşti, pasageri în ultimul autoturism.
Precizăm faptul că, în noaptea de 07/08.12.2015, pe fondul complicațiilor apărute F.MARIA a decedat la Spitalul Judeţean Craiova.
Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, însă conducătorul vehiculului cu tracţiune animală a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii rutieri ajunși la fața locului au efectuat verificările la fața locului, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.