Accident cu o persoană decedată şi alte patru ajunse la spital

554

accident racariÎn data  de 01.03.2015, în jurul orei 1845, pe DN 6 , în afara localităţii Răcarii de Sus, s-a produs un accident rutier cu victime în urma căruia o persoană a decedat iar alte patru au ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din primele cercetări ale poliţiştilor rutieri s-a stabilit faptul B. MARIAN, 48 de ani, din Filiaşi, în timp ce conducea un autoturism pe DE70, în afara localităţii Răcarii de Sus, din direcţia Filiaşi către Craiova, la efectuarea virajului la stânga, pentru a pătrunde pe str. Dealului, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus din sens opus de P. MARIAN, 47 de ani, din oraşul Ţicleni, judeţul Gorj, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, primul autoturism fost proiectat pe sensul de mers către Craiova, unde a fost lovit de un alt autoturism, condus de C. CRISTINEL, 36 de ani, din comuna Plopşoru, Gorj, care circula dinspre Filiaşi către Craiova.

Din accident a rezultat decesul LENUŢEI B., 46 de ani, din Filiaşi, pasageră pe locul din dreapta faţă al autoturismului condus de B. MARIAN, rănirea gravă a lui B. MARIAN şi a lui P. MARIAN precum şi rănirea  uşoară a lui C. CRISTINEL şi a lui M. IOAN, pasager în autoturismul condus de P. MARIAN.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.