A sunat clopoțelul și la Grădinița ”Voiniceii”

1310

voiniceiiAstăzi a început anul școlar. 2015 – 2016. În curtea Grădiniței ”Voiniceii” din Craiova, zarvă mare. Revederea celor mici a fost emoționantă. Îmbrățișări de rigoare și flori oferite doamnelor educatoare. Ședință foto cu personajele de poveste.

După ce directorul Lavinia Cilibiu a declarat deschis oficial anul școlar, cei mici au mers la clase.

«Deviza grădiniței noastre este: ”Educație pentru toți, educație pentru fiecare!” Această deviză ne-a călăuzit activitatea și a condus la performanțe individuale și în echipă, implicându-ne activ în viața comunității. Mulțumesc tuturor părinților pentru că ați ales oferta educațională a grădiniței noastre, acest lucru ne onorează și ne responsabilizează în egala măsură să fim cei mai buni pentru copiii dumnevoastră. În acest an școlar, așa cum v-am obișnuit ca de fiecare dată, vă asigur de calitatea activității educaționale și mă bazez, când spun asta, pe respect reciproc și experiența profesională a colegelor mele educatoare cu care formez o echipă grozavă. Să avem un an școlar cu multe realizări deosebite și să vă bucurați din plin de existența acestor mici îngerași», a spus directorul Grădiniței ”Voiniceii”, Lavinia Cilibiu.

voiniceii 1La deschiderea anului școlar au participat primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, și inspectorul școlar general al ISJ Dolj, Lavinia Craioveanu.

”Am făcut eforturi să avem toate unitățile de învățământ în condiții foarte bune de funcționare și cred că am reușit. Pentru asta trebuie să îi mulțumim doamnei primar, Lia Olguța Vasilescu, prezentă la deschiderea anului școlar, pentru că a alocat de la bugetul local sumele necesare pentru școli. Vă doresc să aveți un an școlar bun, să vă bucurați de cei mici, și să ne vedem în vară cu foarte multe rezultate bune”, a le-a transmis celor prezenți inspectorul școlar general al ISJ, Lavinia Craioveanu.

La eveniment a fost prezent și comisarul de poliție Dumitrașcu Laurențiu care a prezentat părinților câteva îndemnuri pentru protecția și siguranță copiilor în grădiniță.