A intrat cu mașina în gard și a fugit înainte să fie prins

644
politia (2)În data de 08.09.2016, ora 13:45, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni au fost sesizati de catre B.IONEL, 36 ani, din comuna Bratovoesti, judetul Dolj cu privire la faptul ca o persoana a intrat cu autoturismul în gardul imprejmuitor al imobilului sau, distrugandu-i astfel doua lacre, dupa care a parasit locul producerii evenimentului la volanul autoturismului condus.
Cu ocazia deplasarii la fata locului am constatat ca cele sesizate se confirma, iar in urma verificarilor efectuate a fost depistat conducatorul autoturismului implicat in evenimentul rutier în persoana lui B.GHEORGHE, 43 de ani, din localitate.
Intrucat cel în cauză emana halena alcoolica s-a procedat la testarea sa cu aparatul alcooltest, rezultand o alcoolemie de 1,10 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Clinic de Urgenta nr.1 Craiova pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, însa în prezența medicului a refuzat acest lucru.
De asemenea, s-a procedat la verificarea doljeanului stabilindu-se faptul ca acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de „conducerea unui vehicul fara permis de conducere” si „ refuzul de la prelevarea de mostre biologice ”