A furat un autoturism, pe care l-a condus fără permis

695

La data de 7 august a.c., poliţiştii Secției 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de către un bărbat de 32 de ani, din Craiova, despre faptul că, în cursul aceleiași zile, vărul său în vârstă de 19 ani, din aceeaşi localitate, i-a sustras autoturismul parcat pe strada Dr. Victor Papilian.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii care, în urma verificărilor efectuate, au depistat autoturismul respectiv pe strada Dimitrie Bolintineanu, acesta prezentând avarii la bara de protecție spate şi lunetă.

Ulterior, în zona respectivă a fost depistat tânărul bănuit de furt, care, fiind condus la sediul secției, a recunoscut că el a sustras autoturismul vărului său și că l-a condus de pe bulevardul 1 Mai până pe strada Dimitrie Bolintineanu, unde a avariat autoturismul lovind un copac, după care l-a abandonat.

Procedând la efectuarea de verificări, s-a constatat că tânărul de 19 ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.