6.545 de funcții de director de școală scoase la concurs

0
265

lavinia c6.545 de funcții de director de școală și 2.500 de funcții de director adjunct au fost scoase la concurs printr-o dispoziție a Ministerului Educației. Deși candidații se plâng că metodologia și programa au fost aprobate foarte târziu pregătirile pentru concurs merg înainte.

În şedinţa Consiliului de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj s-a aprobat componenţa Comisiilor de concurs pentru ocuparea funcţiei de director/director adjunct la unităţile de învăţământ preuniversitar de stat din teritoriu.

„În conformitate cu metodolgia, în comisia de concurs de la nivelul unității școlare sunt desemnați de care ISJ un coordonator și un secretar. Din comisie mai fac parte doi reprezentanți ai administrației publice locale și doi profesori titulari desemnați de CA al școlii. Un inspector va coordona ma multe comisii”, a precizat Inspectorul Școlar General, Lavinia Craioveanu.

Perioada de înscriere la concursul pentru ocuparea celor 6.545 de funcţii de director şi 2.500 de poziţii de director adjunct a început pe 13 septembrie şi va continua până pe 2 octombrie. Se poate înscrie la acest concurs orice cadru didactic titular care este membru în registrul experţilor în management educaţional. Până la data de 7 octombrie vor fi analizate dosarele celor înscrişi, iar pe 12 octombrie se va desfăşura examenul scris. Candidaţii care vor promova acest examen vor susţine apoi un interviu la nivelul Inspectoratelor Şcolare Judeţene şi se va face, de asemenea, o analiză a CV-urilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.