40 de studenţi ai Academiei de Poliție în practică la IPJ Dolj

523

studenti academia de politieÎn perioada următoare, 40  de studenţi ai Academiei de  Poliţiei „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti, îşi vor desfăşura stagiul de practică în cadrul structurilor operative  aparţinând  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Pe parcursul următoarelor patru săptămâni, 40 de viitori ofiţeri ai Poliţiei  Române, vor desfăşura  mai multe activităţi pregătitoare la structurile de investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, poliţia rutieră, criminalistică şi ordine publică, sub atenta îndrumare şi coordonare a unor ofiţeri cu experienţă.

Studenţii vor desfăşura activităţi specifice fiecărei structuri, având posibilitatea de a-şi pună în valoare cunoştiinţele teoretice şi practice acumulate la orele de curs, contribuind împreună cu ceilalţi poliţişti la asigurarea unui climat normal de ordine şi siguranţă civică.

Stagiul de practică are drept scop îmbogăţirea şi aprofundarea cunoştinţelor teoretice, precum şi perfecţionarea deprinderilor practice specifice activităţilor poliţieneşti pe care le vor efectua împreună cu viitorii lor colegi.

Perioada de practică se va încheia pe 27 februarie a.c., când fiecare student va fi evaluat de către ofiţerul îndrumător cu privire la întrega activitate desfăşurată în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Cu speranţa că perioada următoare va fi una utilă şi fructuoasă din punct de vedere al acumulării de noi cunoştinţe, le dorim viitorilor noştri colegi mult succes în stagiul de practică.

De asemenea, îi aşteptăm ca după absolvirea  Academiei de Poliţie să ni se alăture în lupta împotriva criminalităţii, pentru a face din judeţul Dolj, unul dintre cele mai sigure judeţe din ţară.

Biroul de presă al IPJ Dolj