40 de ani de la înfiinţarea Facultăţii de Mecanică din Craiova

0

IMG_20170713_102859Mesajul prefectului judeţului Dolj, rostit cu prilejul aniversării a 40 de ani de la înfiinţarea Facultăţii de Mecanică din Craiova:

„Vă rog să-mi permiteţi să vă mulţumesc pentru invitaţia dumneavoastră de a vă fi alături la un moment atât de important în viaţa comunităţii academice.

Vreau să vă spun că am dat curs acestei invitaţii nu numai în calitate de prefect al judeţului Dolj, ci şi în calitate de absolvent al Facultăţii de Mecanică din Craiova, aşadar, vă mărturisesc că emoţiile evenimentului m-au cuprins şi pe mine.

La ceas aniversar, când sărbătoriţi 4 decenii de la înfiinţarea acestei prestigioase instituţii de învăţământ, doresc să vă felicit pentru faptul că aţi reuşit să ţineţi mereu ştacheta ridicată, şi aţi dovedit că sunteţi capabili de performanţă didactică şi ştiinţifică, şi că vă daţi tot interesul pentru viitorul studenţilor pe care îi pregătiţi, participând astfel la modernizarea societăţii.

Sunt convins că procesul de dezvoltare şi modernizare a procesului de învăţământ superior nu va înceta la Facultatea de Mecanică, iar viitorii studenţi vor fi tot mai atraşi de specializările acestei instituţii de învăţământ superior.

Vă urez succes şi vă asigur de întreg sprijinul Instituţiei Prefectului Judeţului Dolj”.