30 de elevi în practică la IPJ Dolj

358
ipjPortile inspectoratului nostru s-au deschis astazi pentru 30 de elevi care urmeaza sa isi desfasoasre stagiul de practica la subunitatile Inspectoratului Judetean de Politie Dolj.
Mai exact, în perioada 04.01-22.01.2015, cei 30 de elevi din cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, seria 2015-2017, vor efectua modulul I al stagiului de practică.
Viitorii poliţişti îşi vor desfăşura stagiul de practică la structurile de ordine publică din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, secţiilor de poliţie rurale şi urbane, precum şi la posturile de poliţie comunală.
Şeful inspectoratului, comisar şef de poliţie Dr. Constantin Nicolescu, a fost cel care i-a primit în această dimineaţă pe tinerii elevi, iar în amfiteatrul inspectoratului a avut loc instruirea cu privire la activităţile pe care urmează să le desfăşoare şi conduita pe care trebuie să o adopte pe parcursul stagiului de practică.
Fiecare elev a fost repartizat la un tutore profesional, un poliţist cu vastă experienţă profesională, care are rolul de a supraveghea şi îndruma viitorul poliţist în această perioadă, având posibilitatea de a-şi pune în valoare cunoştiinţele teoretice şi practice acumulate la orele de curs.
Sperăm ca perioada petrecută în practică să le vină în ajutor elevilor şi cu siguranţă aceasta va fi utilă din punct de vedere al acumulării de noi cunoştinţe.
Le dorim viitorilor noştri colegi mult succes în stagiul de practică şi îi aşteptăm în rândurile noastre la terminarea cursurilor Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina.