3 doljeni au rămas fără permise în urma acțiunii polițiștilor din aceste zile

0
319
politie 2Duminică, 4 septembrie a.c.,polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naționale și Europene, împreună cu agenţi rutieri din cadrul  Biroului Rutier Municipal şi al formaţiunilor rutiere din Dolj au organizat și executat o acţiune, pe principalele drumurile  naţionale şi europene, preum și pe cele mai circulate artere rutiere din Craiova în scopul prevenirii si combaterii evenimentelor rutiere cauzate de încălcarea regimului legal de viteză,.
Polițiștii rutieri au urmărit și conștientizarea conducătorilor auto și a celorlalți participanți la trafic cu privire la importanța respectării regulilor de circulație.
Ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 127 sancțiuni contravenționale de peste 37.000 lei, dintre care 93 amenzi au fost aplicate unor șoferi pentru viteza neregulamentară. De asemenea, polițiștii au reținut în vederea suspendării 3 permise de conducere, iar 2 certificate de înmatriculate au fost retrase.
Totodată, în perioada 29.08-04.09.2016, efectivele Biroului Rutier Craiova împreuna cu politisti din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale au actionat pe linia urmăririi modului în care sunt respectate prevederile legale de către conducătorii unor autovehicule înmatriculate în alte state.
Au fost aplicate, în cadrul acțiunii, 143 sancţiuni contravenționale, 58 din acestea fiind aplciate de polițiștii rutieri conducătorilor de autovehicule înmatriculate în alte state, 5 certificate de înmatriculare fiind retrase.
În cadrul activităților desfășurate a fost depistat P.FLORENTIN, 37 ani, din comuna Radovan, Dolj în timp ce conducea, pe bld. 1 Mai din Craiova, un autoturism înmatriculat în Franţa fără a face dovada încheerii poliţei RCA şi fără să poarte centura de siguranţă.Cel in cauza a fost sanctionat cu amendă în conformitate cu prevederile O.U.G.195/2002 Rep, fiindu-i reținut certificatul şi plăcuţele de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.