28 de pietoni sancționați pentru traversare neregulamentară

0
274
politia actiune (2)Polițiștii rutieri doljeni au continuat și ieri, pe principalelel drumuri din județul nostru,  seria acțiunilor preventive pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.
 În atenția oamenilor legii s-au aflat pietonii care traversează drumurile neregulamentar prin altelocuri decât cele prevăzute de lege, dar și șoferii care se urcă la volan deși au consumat băuturi alcoolice.
În cadrul acțiunilor, polițiștii au constatat 7 fapte de natură penală precum și 139 de abateri de natură contravențională, pentru sancționarea cărora, au aplicat amenzi în valoare de aproape 33 000 lei. Dintre acestea, 28 de sancțiuni au fost aplicate unor pietoni care au traversat neregulamentar drumurile iar alte 3 sancțiuni au fost aplicate unor conducători auto depistați sub influența băuturilor alcoolice.
De asemena, polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce 9 permise de conducere, 6 dintre acestea finnd pentru consum de băuturi alcoolice sau refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.