23 de permise reținute de polițiști în urma unei acțiuni

0
255

politia 2Polițiștii rutieri au organizat și executat, în cursul zilei de ieri, o acțiune pentru combaterea accidentelor rutiere generate de conducătorii de autovehicule care nu acordă prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Craiova au acționat pe principalele artere rutiere din municipiul Craiova, dar și în zonele în care, de-a lungul timpului, au fost înregistrate evenimente rutiere. Ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 99 sancțiuni contravenționale de peste 15000 lei, dintre acestea 19 sancțiuni fiind aplicate unor șoferi care nu au acordat prioritate pietonilor angajați regulamentar în traversare. Astfel, polițiștii rutieri au dispus în 23 de cazuri măsuri complementare și au reținut permisele de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
Acesta și cazul unui craiovean în vârstă de 54 de ani care a fost depistat de polițiștii rutieri în timp ce conducea un autoturism, pe strada  George Enescu din Craiova, iar în zona trecerii de pietoni nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii. Polițiștii l-au sancționat cu amendă, totodată fiindu-i reținut permisul în vederea suspendării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.