120 de „Scorpioni albaștri” pleacă în misiune în Polonia

0
248

batalion soldati poloniaUn detaşament compus din 120 de militari din cadrul Batalionului 205 Apărare Antiaeriană „General Gheorghe Pârvulescu“ din Craiova va pleca luna aceasta, pentru o perioadă de şase luni, într-o misiune NATO în Polonia.

Ieri, 15 martie 2017, a avut loc ceremonia de plecare în misiune a „Scorpionilor albaștri”. Sute de persoane au participat la ceremonie cu lacrimi în ochi. Soți, soții, părinți și copii și-au luat rămas bun de la cei care, cu onoare și demnitate, vor reprezenta România în misiunea NATO.

„Am avut onoarea de a participa la evenimentul prilejuit de plecarea în Polonia, pentru șase luni, a Detașamentului de apărare antiaeriană din cadrul Batalionului 205 Apărare Antiaeriană „General Gheorghe Pârvulescu“ din Craiova, militarii noștri fiind incluși în Grupul de luptă NATO, condus de către Statele Unite ale Americii. Este prima misiune la care participă în afara granițelor un detașament de apărare antiaeriană din România, fiind parte a contribuției pe care țara noastră și-a asumat-o la Summit-ul de la Varșovia”, a precizat Ion Prioteasa, președintele Consiliului Județean Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.