100 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova au donat sânge

482

În viaţă apar necontenit probleme pe care încercăm să le depăşim prin eforturi proprii, însă uneori avem nevoie de ajutorul semenilor de lângă noi.

În acest sens, marţi, 25 noiembrie a.c., în funcţie de disponibilităţile programului de muncă, aproximativ 100 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj s-au implicat activ, într-o nouă campanie de donare de sânge, conştienţi fiind de faptul că „dăruind o picătură din sângele tău, dai o şansă vieţii aproapelui”.

Trebuie să conştientizăm importanţa donării de sânge şi să înţelegem că o picătură de sânge poate salva o viaţă. Şi de ce nu, trebuie să ne gândim că şi noi am putea avea nevoie la un moment dat de acea picătură de sânge pentru ca viaţa să ne fie salvată.

Această campanie ce se desfăşoară la nivelul Jandarmeriei Române, în parteneriat cu SMURD şi Patriarhia Română, nu este prima de acest gen şi se înscrie în cadrul campaniilor umanitare iniţiate atât la nivel local cât şi la nivel naţional, scopul fiind contribuţia indirectă a jandarmilor la salvarea vieţilor unor persoane aflate în suferinţă.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul  IJJ Dolj   GJMb Craiova