1 Decembrie regal la Craiova

370

1 decembrie regalO zi plină de evenimente în Craiova, de 1 Decembrie. La menifestarea care a celebrat Ziua Națională a participat câteva mii de craioveni. Vremea a fost frumoasă, și asta i-a făcut pe oameni să iasă din casă cu mic, cu mare. Parada a fost pe placul privitorilor. Soldații, pompierii, jandarmii, polițiștii și reprezentanții celorlalte instituții care au defilat,  au fost aplaudați la scenă deschisă.

În jurul prânzului, în gara din Craiova, a ajuns trenul regal, care a adus în municipiu membrii familiei regale: Principele Radu, Principesa Moștenitoare Margareta și Principesa Maria. Aceștia au fost așteptați pe peronul gării de primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, de prefectul județului Dolj, Sorin Răducan, dar și de câteva sute de craioveni.

Seara au fost aprinse luminile de Crăciun în Centrul Vechi. Momentul a fost unul încântător, cei prezenți savurând din plin frumusețea târgului de Crăciun. Drept dovadă stau rețelele de socializare care sunt pline de poze, care punctează evenimentul.

Am putea spune că Ziua de 1 Decembrie a fost una regală la Craiova.