De 1 Iunie, la Zoofetărie, în Parcul „Nicolae Romaneascu”, vom avea invitați elevi de la Liceul de Arte „Marin Sorescu” (https://www.liceuldeartamarinsorescucraiova.ro/) din Craiova, care își vor demonstra talentul la arte vizuale și muzică.
Începând cu ora 16.00, timp de aproximativ două ore, aceștia ne vor încânta cu momente muzicale, iar în cadrul atelierului de desen copiii care vor veni la eveniment vor fi îndrumați de elevi de la secția Arte Vizuale de la Liceul „Marin Sorescu” să-și dezvolte creativitatea și să dea frâu liber imaginației de Ziua Copilului.
Nu va lipsi nici pictura pe față, foarte apreciată de cei mici.
Iată care sunt elevii care vor fi prezenți la evenimentul organizat de către RAADPFL Craiova în cadrul Zilelor Craiovei:
Arte Vizuale: Norma Maiolo, Bianca Nicola, Andreea Coandă, Iuliana Covasan, Ana-Maria Cercel, Maria Moldoveanu Morărescu, Diana Vasile.
Profesori: Monica Dincă, Cristian Dincă, Cristina Drăniceanu.
Muzică: la chitară – Filip Rațiu, Erika Ștefan; la vioară: Antonio Done, Sophya Ivana, David Dudan, Fabian Nenciu, Kevin Diaconu, Rareș Pătru, Ianis Prioteasa, Lucian Ghiță, Darius Mihai, Aylin Paliu; la flaut: Brebenel Matei.
Profesori: Maria Rațiu, Nicolae Streață, Diana Stelea, Nelu Stoian, Marius Stanciu, Adrian Petrescu, George Mitrache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.