Universitatea Craiova se pregătește pentru întâlnirea cu AC Milan

0
9

1500879945_001Universitatea Craiova începe o săptămână de foc cu bătălii importante pe două fronturi, în competiția europeană și cea internă. După remiza cu Chiajna de la Drobeta Turnu Severin, alb-albaștrii nu avut liber și au început deja pregătirile pentru revenirea în Europa după mulți ani de așteptare, dar și pentru unul dintre cele mai importante derby-uri din campionatul intern. A.C. Milan și FCSB sunt cele două adversare ale echipei noastre în cursul acestei săptămâni.

Staff-ul tehnic a stabilit programul acestei săptămâni. Astfel, Băluță și restul colegilor săi au programat astăzi și mâine antrenamentele de la ora, pe Baza Sportivă din Luncă.

Miercuri, pe stadionul „Extensiv”, va avea loc antrenamentul oficial al alb-albaștrilor înaintea duelului de vis cu A.C. Milan din turul trei preliminar UEFA Europa League. Delegația Științei se va deplasa în dimineața zilei de joi spre Drobeta Turnu Severin.

Partida dintre Universitatea Craiova și A.C. Milan din turul trei preliminar UEFA Europa League se va disputa joi, de la ora 21:00, pe stadionul „Municipal” din Drobeta Turnu Severn. 

Delegația alb-albastră se va întoarce în Craiova după finalul meciului cu A.C. Milan, vineri dimineața având programat un antrenament de refacere pe Baza Sportivă din Luncă. Echipa noastră se va deplasa spre capitală în dimineața zilei de sâmbătă, urmând a efectua ultima ședință de pregătire înaintea derby-ului cu FCSB. Partida dintre FCSB și Universitatea Craiova din Liga I Betano se va disputa duminică, de la ora 21:00, pe Arena Națională din București. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.