This page was exported from STARE DE FAPT [ http://staredefapt.ro ]
Export date: Sat Aug 18 16:30:45 2018 / +0000 GMT

Sute de copaci proaspăt plantați vor înfrumuseța Municipiul Calafat
20170317_130743 Zeci de tineri din Craiova și Calafat au participat azi la acțiunea de plantare de copaci desfășurată în Municipiul Calafat.

Tinerii, sprijiniți de primarul Lucian Ciobanu și deputații doljeni Alina Elena Tănăsescu și Alexandra Presură, au reușit să planteze sute de stejari, salcâmi și frasini într-un parc aflat chiar la intrarea în oraș.  „Vreau să le mulțumesc tinerilor social - democrați din cadrul Organizației Județene a PSD Dolj care, împreună cu tinerii social-democrați din Calafat, au avut o frumosă inițiativă să planteze peste 200 de copaci  în Municipiul Calafat. Ne bucurăm de sprijinul tinerilor care prin munca lor de voluntariat își doresc să înfrumusețeze orașul. Administrația locală va continua campania de plantare de copaci și flori în Municipiul Calafat și în perioada următoare” , a declarat Primarul Municipiului Calafat, Lucian Ciobanu.

Acținea inițiată de tinerii social-democrați face parte din Campania Națională Tinerii împăduresc România, campanie ce se desfășoară în perioada 15 martie – 15 aprilie, perioadă declarată drept „Luna Pădurii” în România.

 

 


Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com