Prinsă la furat în supermarket

0
3
magazinMiercuri, 30.08 a.c., în jurul orelor 2100, un agent de securitate al unui supermarket situat în incinta unui important centru comercial din Craiova, strada Calea bucuresti, a sesizat organele de poliție despre faptul că o femeie a  sustras din incinta magazinului mai multe produse.
La fața locului s-a deplasat o echipă de siguranţă publică din cadrul Secției 3 Poliție Craiova , împreună cu un plt. major din cadrul GJMb Craiova, care au identificat persoana în cauză, stabilind că acesata se numeşte: G. DANIELA SIMONA, de 54 de ani, domiciliată  în mun. Petroşani, județul Hunedoara.
În urma cercetărilor s-a stabilit că cea în cauză a sustras din incinta magazinului mai multe produse cosmetice şi articole de îmbrăcăminte,  în valoare de 272, 90 lei.          
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de polițiștii craioveni, care au restituit toate bunurile reprezentanților supermarketului .
În acest sens, oamenii legii au întocmit pe numele femeii un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.
   

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 + ten =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.